Sick like that, ute nu!

Idag släpptes Jimi's nya album "Sick like that". Det finns två versioner ute nu. Den första finns att köpa här, där det bara är albumet. Den andra finns att köpa här, där det är albumet och ett svettband (rött eller blått).


Lyssna på nya låtar med Jimi

Klicka här för att lyssna på några nya låtar från albumet "Sick like that". Låtar som finns är: the king is back, key to the city, best damn life, love you better och electro bitch.

Best damn life

Jimi's nya musikvideo "Best damn life" kom ut idag. Singlen kommer ni kunna köpa den 14/11-08

The king is back


www.jimi-blue.de

6 videos och 108 bilder från Gangs

Ja, nu har det äntligen släppts mer. Klicka här för att se 6 videos och 108 bilder från filmen Gangs där Jimi och Wilson är med. Dessutom kommer en stor nyhet senare ikväll, så håll utkik! ;)


T:mo


Viva Live 17/10-08Följ bloggen på bloggkoll.com

Ni kan nu snabbt och enkelt följa bloggen på bloggkoll.com genom att klicka på knappen i menyn.

Nytt konsert datum för Wilson

Den 8/11-08 kommer Wilson tillsammans med sitt band spela i Olympia Halle i München.

Nytt konsert datum

Jimi har nu släppt ett nytt konsert datum: 12/5-09 i SAP-arenan i Mannheim tillsammans med 4 Girls. Mer information än så har jag inte fått ännu, men det kommer komma mer inom sin tid.

Ursäkta om det kommer bli mest nyheter om Jimi, hoppas ni kommer stå ut!

Ny single

Den 24/10-08 släpper Jimi sin nya single som heter "Best damn life". Jag tror den ska kunna köpas på amazon, men jag kommer länka till det när den kommer ut.

Jimi som liten, del 1


Jimi och Wilson som små
Rösta på Jimi

Klicka här för att rösta på Jimi. Tävlingen är om vem som har bäst klädstil. Klicka på "Los" när ni har klickat i Jimi Blue.

Viva live, 17/10-08

Otroligt charmiga bilder, haha.

Panik i Hamburg, 11/7-08
Wieder zurück

Måste bara få länka till min nya favoritlåt med Sido. Klicka här för att lyssna. Låten finns med på albumet "Ich und meine Maske" som finns att köpa här.

Jimi's egna klädesmärke

Jimi Blue är både musiker och skådespelare, men nu vill han även bli designer. I en intervju med firstnews svarade Jimi såhär angående hans framtidsplaner: "Ja, nu har jag spelat in den sista scenen av filmen (Gangs). Snart släpper jag även mitt album (31/10-08) och tänker sedan börja med mitt klädesmärke". Mer än så vill han dock inte säga ännu.

Jimi och Wilson i Gangs

Nu har de första bilderna från den nya filmen "Gangs" med Jimi och Wilson kommit ut.

Jimi och Wilson


Jimi i nya Bravo Girl


Nya Jimi Blue-kläder

Jimi har uppdaterat med nya snygga tshirts, koppar, väskor och sjalar på deutschrock nu. Klicka här för att köpa, eller bara för att titta in på hans andra kläder. Här är några av de nya:


Bushido's självbiograf

Ni har väll inte missat att Bushido nyligen släppte en självbiograf som blev hur känd som helst direkt? Klicka här för att köpa den.

Bushido megaposter i Berlin 07


Det där kan man verkligen kalla megaposter, haha!

KIKA Live 18- och 19/2-08

Lite bilder från när Nick Romeo Reimann och Philip Gaube var med i Kika Live. Dom spelar tillsammans i filmen Die wilden kerle 5, som rollerna Nerv och Kapuzenmann. Här är en bild från Die wilden kerle 5 (Romeo som tredje person från vänster och Philip längst fram):

Vinn likadana Nike-skor som Jimi Blue

Klicka här för att tävla. Om det är någonting ni inte förstår kan ni fråga mig.


Freche Mädchen trailerFilmen har redan gått på bio, så det är inget supernytt, men tänkte ändå lägga in videon eftersom det är två personer som jag gillar är med i den. Wilson Gonzalez (se bilden till vänster nedanför) spelar rollen som Brian och Jonathan Beck (se bilden till höger nedanför) spelar huvudrollen som Markus.

Bilderna är från Die Wilden Kerle 1, som finns att köpa här.

Jimi's album framflyttat

Jimi's nya album "Sick like that" är framflyttat från 17/10 till 31/10.

min tyska blogg

välkomna till min tyska blogg! egentligen borde jag ha gjort den för några månader sedan, men jag kom på idén idag. eftersom det är så många tyskar jag gillar, och inte bara inom musik så tänkte jag göra en blogg för att hålla koll på alla. dessutom kan andra hålla reda på vissa tyskar genom denna bloggen, om man så vill. jag har ett tag grubblat på om jag ska göra en jimi-blogg eller ej, men jag har inte gjort någon. vad tycker ni om idén?
jag kommer skriva om väldigt blandade tyskar. dock kommer det inte bli så mycket om killerpilze eftersom jag redan har en blogg om dom (klicka här för att komma till bloggen). nu ska jag sluta prata och istället fixa till designen lite.

RSS 2.0