New face award, 24/4-093 nya bilder från Gangs

Kan även meddela er att det nu har kommit ut att filmen kommer inte endast heta Gangs, utan "Gangs -  Wo stehst du, wenn’s drauf ankommt?"Jimi intervjuer utav Breit side of life

Jag gillar verkligen när Breit side of life intervjuar Jimi Blue, för i vanliga intervjuer brukar han vara så himla stel. Men dem två skrattar så dem nästan viker sig biland. Speciellt i slutet, hahaha! Klicka på bilden för att se videon. Och ja, videon gjordes på igår mitt på dagen - alltså innan Comet 2009. Det är därför Jimi inte har på sig de kläderna han sedan har på sig när han delar ut pris.


Jimi Blue och Ross Antony delar ut pris till Tokio Hotel

Hahaha, så klockren vid 2:20. "was?" Om vi har tur så är det något th-fan som översätter allting så småningom. Men tills dess får ni bara njuta utav videon. Och ni som inte vet när Comet 2009 var, så kan jag meddela er att det vad igår, den 29/5-09.

2 bilder på Jimi från Comet 20093 bilder på Jimi från Comet 2009
3 privata bilder på Wilson

Med tanke på kläderna så misstänker jag att bilderna är tagna under inspelningen av Wilsons nya film Habermann.3 bilder på Wilson från LA
Wilson


Nick Romeo Reimann och Kevin Iannotta

Ursäkta att uppdateringen på bloggen är väldigt dålig ibland, men det blir tyvärr så när jag har mycket att göra i skolan.


3 bilder på Jimi och Cheyenne
Wilson Gonzalez - Marlon

Wilson Gonzalez Ochsenknecht spelar rollen som Marlon i dwk 1-4. Han är även känd för rollen som Brian i Freche Mädchen. Utöver det så är han sångare.


Küssen wie die Stars? med Jimi

Om ni inte gillar att se Jimi Blue kyssa tjejer, så ska ni nog inte titta på den..

Marlon Wessel - Maxi

Marlon Wessel spelar rollen som Maxi i dwk 1-5, och har inte spelat med i några andra filmer.
Joachim Masannek

Jag vet att ni mest troligt inte bryr er ett dugg om vem denna gamla gubben är, men jag tycker han förtjänar ett eget inlägg här på bloggen. Så nu får ni det vare sig ni vill eller ej.
Som sagt så heter han Joachim Masannek och fyller 49 år i september. Han är en barnförfattare, men är mest känd för alla Die Wilden Kerle-böckerna han har skrivit, som sedan blev till filmer. Innan han blev författaren så var han fotbollstränare, och det är det fotbollslaget som dwk handlar om. Alla de personerna som finns i böckerna/filmerna finns alltså i verkligheten. Han är även pappa till Marlon Wessel och Leon Wessel-Masannek som man kan se som skådespelare i dwk-filmerna (bild längre ner i inlägget).

Böcker han har skrivit:
Das Wilde Fußball-Buch. Tipps - Tricks - Training - Wilde Sprüche
Die wildesten Sprüche!
Lass uns Fußball spielen - Band 1: Jetzt geht's los!
Meine Wilden Freunde
Trainingsregeln, Tipps & Tricks
Die Wilden Fußballkerle: Das Weltmeisterschaftsgeheimnis
Wilde Fußballkerle-Schülerkalender 2005/2006
Wilde Kerle 1: Im Wilde-Fußballkerle-Land - Das große Filmabenteuer
Wilde Kerle 2: Das Posterbuch
Wilde Kerle 3: Das Posterbuch
Wilde Kerle 2: Der Teufelstopf wird zum Hexenkessel! Das Filmbuch
Wilde Kerle 3: Die Attacke der Biestigen Biester! Das Filmbuch
Wilde Kerle 3: Hadschi ben Hadschis Wilde Erfindungen
Wilde Kerle 4: Der Angriff der Silberlichten! Das Filmbuch
Wilde Kerle 4: Das Posterbuch
Wilde Kerle 5: Hinter dem Horizont
Wildernacht

Filmer han har gjort:

Die Wilden Kerle 1 – Alles ist gut, solange du wild bist!
Die Wilden Kerle 2 – Der Teufelstopf wird zum Hexenkessel
Die Wilden Kerle 3 – Die Attacke der Biestigen Biester
Die Wilden Kerle 4 – Der Angriff der Silberlichten
Die Wilden Kerle 5 – Hinter dem Horizont

Marlon, Joachim och Leon tillsammans med deras hundar (gammal bild).


Under inspelningen utav dwk4.


Tillsammans med dwk-gänget i kinotour för dwk5.
Marlon Wessel, Jimi Blue, Kevin Iannotta, Leon Wessel-Masannek, Raban Bieling, Joachim Masannek och Nick Romeo Reimann.

3 bilder på Jimi från Malta

Alla bilder är printade utav mig (Amanda).
Under inspelningarna utav Jimi Blue's film Sommer, så var dem på Malta i några dagar för att spela in några vatten-scener, eftersom vattnet i Tyskland var alldeles för kallt och dem behövde några stora "våg-maskiner" (som ni kan se bakom Jimi till vänster).
Apollo 3 dansar


Volkswagen-reklam

Är det någon som har sett den nya Volkswagen-reklamen? För han som pratar i slutet heter nämligen Smudo och spelar Fabian Halbig's pappa i Vorstadtkrokodile.

Volkswagen-reklamen:


Vorstadtkrokodile-trailern (klicka på bilden för att se den):

Jimi's långa finger


Jimi Blue - Leon, del2

Se del1 här.


Thilo Berndt och Marcel Petruch

Marcel Petruch är känd för sin hiphop-dans och var med i tyska talang 2008.4 bilder på Jimi från 2008

Jimi Blue - Leon, del1

Jimi Blue Ochsenknecht spelar rollen som Leon i dwk 1-5. Han har även spelat rollen som Tim i Sommer (läs mer om filmen här). Dessutom är han en känd rappare i Tyskland.

Thilo Berndt - My life would suck without you

Videon är tyvärr i extremt dålig kvalité, men det är trots allt första gången man får höra honom sjunga live (för han sjöng ju playback i Kiddy Contest).


Partyzone i Dillinge, 9/5-09


Konrad Baumann - Juli

Konrad Baumann spelar rollen som Juli i dwk 2 och 3. Han är även känd för rollen som Oliver i filmen Blöde Mütze.

Deniz Sarsilmaz - Deniz

Idag får ni bilder på Deniz Sarsilmaz som spelar rollen som Deniz. Ja, han heter samma sak i filmen som i verkligheten. Ganska många gör faktiskt det i dwk. Han är endast känd för den rollen, och har alltså inte gjort några andra filmer.Lennart Bertzbach - Gonzo Gonzales

Nu några dagar framöver kommer jag spamma med bilder på lite olika Die Wilden Kerle-killar. Bilderna har jag printat själv från intervjuerna i extra dvdn man fick till när man köpte dwk2 filmbok. Först ut är hur som helst Lennart Bertzbach som spelar den onda Gonzo Gonzales (läs mer om filmen här). Han har även spelat rollen Johannes i Französisch für Anfänger (läs mer om filmen här).
En andra Vorstadtkrokodile

Källa
Nu har det kommit ut att det ska bli en andra Vorstadtkrokodile-film, med namnet "Vorstadtkrokodile - das abenteuer geht weiter", vilket som betyder "Forortskrokodil - äventyret fortsätter" på svenska. Inspelning kommer börja i sommar, närmare bestämt från den 23 juni fram till mitten/slutet av augusti i Nordrhein Westfalen. Premiären kommer vara i början utav 2010. Och precis som i första filmen så kommer vi se Nick Romeo Reimann och Fabian Halbig som huvudrollerna.


Jimi och Wilson delar ut pris och tar emot pris
Wilson och Jimi som (fulla) vampyrer

Fortfarande Edward Cullen som gäller?


SAP-Arena i Mannheim, 12/5-09


Bilderna är klickbara!

SAP-Arena i Mannheim, 12/5-09
Wilson och Uwe

Printad utav mig från Sommer dvdn.
Wilson Gonzalez och Uwe Ochsenknecht på premiären för Sommer.


2 bilder på Bill och Tom3 bilder från Air-Berlin Gala

Wilson Gonzalez och hans mamma Natascha Ochsenknecht.
Nya bilder på Tom och Bill

Tydligen har Tom hål i båda öronen.Die Wilden Kerle på Europapark

Jag vet tyvärr inte när bilderna är tagna, men det är iallafall efter dwk4 gjordes (någon gång 2007). Och nej, det är inte alla skådespelarna. "Bara" Leon Wessel-Masannek, Marlon Wessel, Kevin Iannotta, Sandro Iannotta (har dock bara en roll i dwk5), Sarah Kim Gries, Nick Romeo Reimann och Janina Fautz.

Raban utan hår

Vilket tycker ni är bäst? Svårt val, va?

Raban med hår


Raban utan hår

Wilson Gonzalez - I'm fallin live, 27/7-08


Ny bild och blogg med Panik

För det första vill jag bara säga att jag kommer inte uppdatera så mycket om Panik på denna bloggen nu framöver, eftersom min vän har skapat en fantastiskt bra blogg om dem. Där uppdaterar hon allt det senaste om Panik. Hon har dessutom lagt upp lite intressant fakta om alla medlemmarna. Så klicka in på bloggen och fortsätt gärna titta in där regelbundet för att få det senaste om Panik.

Nu till den nya bilden på Panik:

Best damn life-bilden i original

Omslaget till Jimi Blue's single Best damn life


Original bilden

Wilson röker på Air-Berlin gala


Bilder från Gangs inspelningen

Har kommit upp lite bilder från inspelningen av Gangs, som har premiär 1/10-09 i Tyskland. I Filmen kommer man bl.a kunna se Jimi Blue, Wilson Gonzalez och Jannis Niewöhner. Visst ser det riktigt fint ut där dem spelar in filmen?
2 nya bilder från inspelningen av GangsTokio Hotel's designade tshirts för H&M

Deras tshirt kommer finnas i två versioner, en manlig och en kvinnlig. Tshirtsen kommer börja säljer i H&Mbutiker runt omkring i världen den 28 maj.


Little red hotpants

Nu har ett band med namnet Ataris gjort en cover Jimi Blue's låt l.r.h.p. Covern kan ni lyssna på här, och den riktiga versionen kan ni lyssna på här. Vilken version tycker ni är bäst?


Th designar för H&M - bild på alla!

Kommer ni köpa deras tshirts?


Französisch für Anfänger

Alla bilder är printade av mig (Amanda) och Evelina.
Kort förklaring av filmen: Henrik hatar allt som har med Frankrike att göra. Men när han får reda på att tjejen han är förälskad i älskar Frankrike så gör han allt för att få hennes uppmärksamhet. Dvs att han tvingar med sin kompis Johannes till Frankrike på en språkresa där ingenting går som planerat.
Egen kommentar: Detta är en typisk film för tonårstjejer. Dock inte riktigt min sort av filmen egentligen. Tycker det är för mycket misstolkningar igenom filmen. Men om det inte hade varit så många misstolkningar i filmen så hade jag älskat den!
Filmen finns att köpa här.
Wilson's sweet 16

Källa
När Wilson Gonzalez fyllde 16 år firade han det rejält i lokalen Monkey Room i München, den 17/3-06 (dvs dagen innan hans födelsedag). Tänkte lägga upp lite utav de alla 140 bilderna från festen. Kommer endast bli bilder på killar ni kanske känner igen. T ex Konrad Baumann, Kevin Iannotta, Marlon Wessel och Jimi Blue.
Uppdatering om "fejk eller inte?"

Har fått en hel del kommentarer på mina bloggar om inlägget "fejk eller inte?", så jag kände att det var bäst att uppdatera lite mer om det. Bilden (se längst ner i inlägget) har varit en stor gåta inom thvärlden. Det har länge gått rykte om att Tokio Hotel ska designa tröjor för H&M's kampanj mot AIDS. Det var först nu de senaste dagarna det verkligen har kommit ut att dem ska göra det, att det alltså inte är ett rykte längre.
Bilden är hur som helst tagen i december-februari eftersom Tom har kvar sitt gamla hår. På tshirten står det "Rock hard, F*** safe" och istället för stjärnor har dem gjort små thloggor.
Fejk eller inte?

Thfansens nya gåta: är denna bilden äkta eller fejk? Om den är äkta så måste den vara från december-februari, eftersom Tom fortfarande har sina gamla dreads här. Tror ni den är äkta eller fejk?


RSS 2.0