Gammal bild på Linke


Making of Vorstadtkrokodile 2





Jimi och Wilson intervjuar riktiga gäng-medlemar, del 2

Jimi: Hur blir effekterna av alla olagliga saker?
Alexander:
Ganska normalt. Naturligtvis vet mina föräldrar om att plisen har kört mig hem ibland. Då har dem pratat med mig och förklarat att det inte är acceptabelt. Trotsdet har jag fortsatt. Nu har jag förstått.
Hase: När man gör massa olagliga saker, så förstör man framtiden för en.
Alexander: Det är svårt att få jobb när det står ”slagsmål” i sitt CV. Jag har fått stanna kvar i skolan på samtal två gånger, men trots det fick jag ta examen. Sen gjorde jag en utbildning för tekniker och entreprenör, dock fick jag aldrig gå ut på praktik för jag var för bråkig.
Hare: Trots att jag vet att jag måste gå i skolan, så har jag skitit till det för mig. Efter gymnasiet sökte jag in till olika linjer, med hjälp av min mamma. Men ingen tog emot mig. Förutom ett ställe där jag vill plugga teknik, men jag gjorde inte det för utbildningen i Marzahn är sämre än i andra stadsdelar av Berlin. Nu håller jag istället på med en två-årig utbildning som metalltekniker-assistent, vilket är totalt onödigt eftersom vi nyss fick reda på att det är svåra möjligheter att få jobb inom den industrin.
Jimi: Jag har gått ut kvalificerade gymnasiet. Skolan tyckte aldrig om mig. På morgonen sa jag ofta till mina föräldrar att jag hade ont i magen. Det fungerade inte. I skolan var jag clownen, gjorde massa skit och fick byta några gånger.
Wilson: Jag gick på ett vanligt gymnasium. På en vecka fick jag nio referenser. Då åkte jag utomlands och studerade konst och film istället.
Jimi: Våra föräldrar älskar oss. När ett barn hoppar av skolan, så har det mycket med brist på kärlek att göra.
Alexander: Utan kärlek vet man inte vad ont och gott är.
Wilson: När man inte får någon kärlek, så har man hat. Det kan leda till sådant som hände i Winnenden och Ansbach.
Hase: Människor som säger att det blir massaker pga internetspel vet ingenting. Jag rappar ofta på gatan eller gör tysk rap med min kompis, eftersom vi inte inte har någon studio. I mina texterna står det att människor behöver kärlek.

Jimi: Kan du rappa för oss?

Hase rappar
Jimi: Coolt.

Hase: Ni gör också musik.
Jimi:
Ja, men vi vill inte göra något tillsammans.
Wilson: Varje person gör sin grej.
Jimi: Jag kommer göra klart mitt tredje album detta år. New school hip-hop med elektro-influenser.
Alexander: Jag rappar också.

Hase: Skulle ni kunna tänka er att göra musik tillsammans med andra människor?
Jimi:
Definitivt.
Hase: När jag blev tillfrågad ifall jag ville göra denna intervjun, så tyckte jag det var coolt att få träffa kända personer. Kanske också en chans att få göra musik tillsammans med er.
Jimi: Om ni har ett mixtape så kan ni skicka in det.
Hase: Tack. Jag har aldrig trott att ni är skit, bara unga precis som vi. Jag är inte dum i huvudet.

Alexander: Är det jobbigt ibland att ha en känd pappa?
Wilson:
Nej. Vår pappa har varit med i det offentliga sedan vår födsel, och vi är en del av den.

Alexander: Ville ni bli kända eller var det era föräldrar?
Wilson:
Det var vårt beslut. Vi har inte blivit tvingade. Eftersom vi var med i filmer i ganska tidig ålder tillsammans med vår pappa, så frågade jag honom en dag: ”pappa, vi vill gärna gå till en casting.” det var början. Då kom ”Die Wilden Kerle”. Resten är historia.
Jimi: Jag åkte inte till Amerika utan istället, till skillnad från Wilson, så spelade jag med i ”Die Wilden Kerle 5”. Med ”Gangs” hoppas vi att få fler förfrågningar om äldre roller. Min bror har redan gått det. Jag är bara 17 år. När man är känd vid 17 års åldern, då har man fans som är lika gammal som en själv eller yngre. Jag har inget emot massa tjejer som skriker efter en.

Hase: Har ni haft ett förhållande?
Wilson:
Jag var i två år tillsammans med en superkvinna, men vi gjorde nyligen slut pga jobbet.
Jimi: Jag har varit singel i två år. Det har jag inget emot. Om jag har mycket att göra, så vill jag inte förklara för henne två timmar i telefon varför jag har gjort det och det. Det är allt för påfrestande.
Alexander: Jag har haft en flickvän i nio månader.

Wilson: Är hon söt?
Alexander:
Klart. Vi har känt varandra i tre år, vi glömde bort varandra, men sedan fann vi varandra igenom genom att chatta på internet. Hon har förändrat mig till något positivt. Sen jag blev tillsammans med henne, så gör hon allt vad jag vill – nästan.
Jimi: En tjej får inte bestämma över mitt liv.

Wilson: Har du en flickvän, Hase?
Hase:
Nej.
Jimi: Lojalitet är viktigt.
Wilson: Jag håller med.
Jimi: Så länge det bara är en flirt, så är det okej. Det tillhör. Men inte mer än så.

Hase: Hur gamla var ni när ni förlorade oskulden?
Wilson:
14 år. Det är officiellt. Det var under en inspelningen.
Jimi: Jag var också 14 år. Det var i München. Det var min första riktigt flickvän.
Alexander: Jag var också 14 år.
Hase: Jag hade också sex första gången när jag var 14 år. Men för mig var det sjukare än för er. Jag var inte ensam.
Wilson: Skrytis.
Hase: Vi var fyra. En tjej och tre killar.

Wilson: Var tjejen lycklig då?
Hase:
Självklart.

Jimi: Har ni drömmar?
Hase:
Jag ville kanske bli berömd. Jag vill inte stanna där jag är.
Alexander: Jag vill också bli stor.

Hase: Hur är det er?
Jimi:
Jag vill fortsätta med musiken och skådespeleriet och därmed bli igenkänd.
Wilson: Jag tycker inte det är viktigt att bli känd. Jag vill bli tagen på allvar av folk. Jag vill leva och festa och dricka ibland.

Texten är översatt av mig och får därför inte kopieras utan att ange källa.


Uwe och Natscha skiljer sig!

Enligt bunte.de så ska Uwe och Natascha Ochsenknecht skilja sig efter att ha varit tillsammans i 25 år. Tillsammans har de tre barn; Wilson Gonzalez, Jimi Blue och Cheyenne Savannah. Dock är det endast Cheyenne som fortfarande bor hemma med föräldrarna.

Uwe kommer flytta ifrån deras hus i Grünwald, samt sälja huset på Mallorca. Man väntar fortfarande på ett officiellt uttalande från både Uwe och Natascha.


Den stora Gangs-chocken!

Den första nyheten är inte den stora chocken, det är bara en meningen Wilson Gonzalez sa om sin lillebror Jimi Blue: "Han sitter alltid och dricker champagne i ett hörn på klubbarna. Fattar han inte att det är pinsamt?"

Den stora Gangs-chocken är att Jannis Niewöhner och Emilia Schüle är ett par! Jag personligen är lite tveksam till denna nyheten än så länge, jag vill ha det bekräftat av dem själva. Än så länge finns det bara en artikel som kan bekräfta detta och de har inte med något citat från varken Emilia eller Jannis.


Jimi och Wilson photoshoot





Audi presents 2009








Förlåt!

Jag ursäktar för min usla uppdatering, den kommer vara så fram tills slutet av vecka 44. Jag kommer uppdatera allt nytt, men om det inte kommer upp något nytt så uppdaterar jag inte bloggen. Så brukar jag inte göra annars, men jag kommer inte ha tid under nästa vecka att uppdatera hela tiden. Bara så att ni vet det. :)

Jag är tillbaks som vanligt med massa uppdateringar v 45.


Gangs kinotour i Dresden, 30/9-09




Bild på Jimi från Gangs


Jimi och Wilson intervjuar riktiga gäng-medlemar, del 1

Jimi Blue (17) och Wilson Gonzalez (19) intervjuar de riktiga gäng-medlemarna Hase (17) och Alexander (18) från Berlin, efter att de hade fått se filmen ”Gangs”.

Wilson: Tyckte ni om filmen?
Hase:
Inte speciellt.

Wilson: Varför inte?
Hase:
För den har tonat ner det verkliga livet lite. I varje gäng målar man, med menas det att man skriver sitt namn och sitt crew på väggar och sprider ut det på så sätt. Om man målar över andras crews namn så betyder det att man är ute efter bråk. Då bestämmer man en tid. Så var det inte i filmen.

Wilson: ”Gangs” är en popcorn-film för barn över 12 år. Så därför är det inte med så mycket bråk.
Hase:
Jo, såklart.

Wilson: Har ni blivit arresterade någon gång?
Hase:
Jag har skitit till det ordentligt, men jag har alltid försvunnit innan polisen har kommit dit.
Alexander: Jag har gripits två gånger för graffiti. En gång så klottrade vi på nya vattenledningar som precis hade bytts ut. Då hade vi först bett byggarbetare om lov. Två timmar senare kom två joggare, poliser i civila kläder, förbi. De tog bort färgen och anmälde oss. Att vi hade bett om lov innan, brydde de sig inte om.
Jimi: Lagligt påkomna alltså.
Wilson: Jag har också klottrat med några kompisar. Då var jag inte ens 14 år. När polisen kom runt hörnet, så sprang vi därifrån. Vi fick ett straff trots allt. Vårt straff var att torka bort vårt klotter. Vad vi inte visste var att några andra klottrade på väggen igen direkt efter oss.

Jimi: Slåss ni i gänget?
Alexander:
Lite. Bredvid vårt klotter så brukar vi skriva elaka ord, för att göra andra rädda. Till exempel: wir kriegen euch.
Hase: Hos oss finns det slagsmål.

Jimi: När blev ni gäng-medlemmar?
Alexander:
Vid elva. Jag klottrar inte olagligt så ofta längre. Tyvärr finns det endast få väggar i Berlin där man får klottra lagligt.
Hase: Jag är grundaren och bossen i gänget KiK, Krank im Kopf. Idag kallar vi oss BV, Berliner Virus.

Wilson: Måste man gå igenom ett test för att få vara med i gänget?
Hase:
Det beror på. I början är det viktigt att göra klart allt för personen. Och man måste kunna klottra. Gäng är som ett vänskapsband. Som ett brödrarskap. Om man har ett problem, så pratar man om det.
Alexander: Killarna finns där så fort det blir stressigt.
Hase: Nyligen hade vi ett problem, då en medlem målade över ett annat gängs klotter. Vi har sedan dess bråkat med dem. En av dem har jag angripit ganska hårt.

Wilson: Slåss man med händerna?
Hase:
Det varierar. I det fallet, då jag slog till den killen ganska rejält, slogs jag med händerna. Sen så lät vi bli varandra.

Wilson: Varför slåss ni? Kan ni inte diskutera det istället?
Hase:
Nej, tyvärr. Men jag går aldrig på en person med flera personer.
Jimi: Som nyligen i München. Efteråt var mannen död.
Hase: Det är en skam för mig. Jag hatar att slåss och orsaka smärta för andra. Jag slutar upp, när jag ser att det räcker. Oftast räcker ett slag. Men ibland måste man verkligen slåss. Om man inte gör det, så verkar man svag.

Jimi: Vad skapar våld egentligen?
Hase:
Att man måste bevara sin stolthet och ära. Du måste visa upp dig, annars får man ingen respekt. Och det är den enda anledningen till varför man slåss på gatan är för att få respekt.
Alexander: När det skapas bråk, så drar jag mig tillbaka med mitt folk. Vi håller inte på med sådant längre, eftersom vi har mognat till och vill inte ha med våld att göra. Vi vill bara fredligt klottra.
Wilson: Jag försöker lösa konflikter med ord. Då kan man också få respekt. Jag är inte brutal. Tja, en gång hade två personer skapat stress på stormarknaden. Då pratade jag med dem. Det stod även i tidningen. Nu är allting iordning. Klart.

Jimi: Får ni inte dåligt samvete när ni slåss?
Hase:
Mitt samvete är väldigt viktigt för mig. Jag får aldrig dåligt samvete, eftersom det alltid finns en anledningen till varför jag slåss.

Jimi: Varför gör du det då?
Hase:
För min stolthet. Om jag inte försvarar mig, så fortsätter personen hela tiden. Jag måste visa att jag är ingen person man skämtar med.
Alexander: Jag är ingen aggressiv person. När jag känner mig provocerad, så ignorer jag det och väntar på att det ska sluta. Jag har aldrig riktigt slagits.
Wilson: Ärligt?
Alexander: Ja, eftersom jag vet exakt att när du en gång har börjat, så kommer det alltid tillbaka. Människorna runt omkring mig respekterar mig, utan att jag behöver slåss.

Wilson: Är ni aldrig rädda?
Hase:
Logiskt. Man slåss som man är. Och om man inte är gjord av glas, så vet folk hur man känner sig. Med tiden lär man sig.

Wilson: Är ditt hjärta också hårt?
Hase:
Nej, jag har ett mjukt hjärta. Jag älskar verkligen varenda av mina vänner, som om de vore mina riktiga bröder. De är allt jag har. Endast min familj är viktigare. Min äldre syster, som alltid har skyddat mig, min pappa och min mamma, som är en ängel. Hon stöder alla i familjen.

Jimi: Vad säger hon om att du slåss?
Hase:
Vad borde hon säga? Hon tycker inte om det. Mina föräldrar är alltid där för mig, och det har fått goda effekter. De har aldrig slagit oss.
Wilson: Hos oss finns det ingen aggression. Vi har bara bråkat när vi inte har gjort läxorna eller när vi har hoppat av skolan. Våra föräldrar har stöttat oss igenom bra och dåliga dagar.
Jimi: De håller hårt i oss. Vi har inte fått mycket fickpengar. Tre euro per dag eller så för mat i skolan.

Alexander: Ni tjänar mycket pengar som skådespelare. Får ni ta ut allt det?
Jimi:
Jag får inte det ännu. Jag får fortfarande fickpengar.
Wilson: Jag kan ta ut mina pengar.
Jimi: Om jag vill ta ut mer pengar från mitt konto, så måste jag först bråka med min pappa, eftersom han alltid vill veta varför jag vill ta ut mer pengar.

Texten är översatt av mig och får därför inte kopieras utan att ange källa.

Alexander, Jimi, Wilson och Hase.


Davids skratt


Jimi spelar pingis

Backstage på Tv Total, då han och Wilson Gonzalez var där den 1/10-09.


Kort intervju med Sido

Klicka på bilden för att se en kort intervju där Sido pratar om sitt nya album och om att bli tatuerad av honom.


Jimi Blues hund

Tänkte lägga upp lite bilder på Jimi Blues border terrier som heter Coky Apple Blue Tender Ochsenknecht (hahaha, sant). Dock kallas den endast för Coky, som Jimi döpte den till eftersom han älskar coca cola. Det är något med familjen Ochsenknecht och konstiga betydelser till namnen..




Jimis lillasyter Cheyenne Savannah och Coky.



De två sista bilderna vet jag dock inte om det är på Coky eller bara på en hund av samma ras.

Ny bild från Habermann


Videointervjuer med Gangs


Jimi Blue-intervju med TVDigital

Jimi, vill du gärna vara med i ett gäng?
Nej, men jag var tidigare med i ett litet gäng.

Och vad var det för gäng du var med i tidigare?

Det var när jag gick i fyran. Så det var ett litet barngäng, där vi klottrade ner skolan eller kastade sten genom fönstrerna.

Vad var den största utmaningen för dig under inspelningen för Gangs?

Den största utmaningen var definitivt scenen, då min bror Wilson låg på marken och ambulansen kom. Och sjukhusscenen, där jag var tvungen att gråta.

Är det svårt att gråta på kommando?

Ja, naturligtvis. Jag tror det är svårt för alla. En dag innan hade jag köp en låt med Xavier Naidoo. Den heter: ”Und wenn ein Lied”. Den lyssnade jag på hela dagen och även nästa morgon när jag gick upp. Jag lyssnade bara på musik och pratade inte med någon. När jag sedan såg Wilson med sminket och masken, så hade jag redan börjat gråta.

Vilket var roligast: spela fotboll i ”Die Wilden Kerle” eller köra motorcykel i ”Gangs”?

Det kan man inte riktigt jämföra. Jag hade lika kul i dwk som i Gangs.

Har du körkort?

Nej, men jag ska börja. Jag vill ta ett bilkörkort och förmodligen även ett för motorcykel.

Hur gjorde ni under inspelningen – med stuntmän?

Det mesta gjorde vi själva. De hade spärrat av allting. Då kunde ingenting hända oss. Men hoppen var med stuntmän.

I ”Gangs” spelar du den duktiga och förnuftiga brodern. Hur är det hemma hos er?

Min bror är ganska lugn. Men när han blir arg, så låter även han väldigt mycket. Jag är en typ, som inte är lika lugn som min bror.

Så det betyder att det var ombytta roller i filmen?

Exakt.

Som Flo upptäckte du kärleken för böcker. Vilken är din favoritbok?

Böcker som har fallit mig i smaken är ”one million dollar” och ”parfymen”.

”Gangs” är ett vänskapsgäng som går igenom vått och torrt tillsammans. Är du själv en bra vän?

Hm. Det kan jag inte själv säga, det måste mina kompisar få säga. Men jag tror det, ja. En skit-vän är jag iallafall inte (skrattar).

Hur är en bra vän, enligt dig?

En som träffas regelbundet, som man har roligt med och som man -när man lär känna två tjejer- kan gå på dubbeldejt med. Helt enkelt en kompis.

Hur mycket tid får du över till dina vänner när du spelar in filmer?

Ganska mycket. De besöker ofta mig.

Du och Emilia Schüle var ett väldigt sött filmpar. Är det likadant utanför filmen?

Nej, absolut inte! Vi förstår varandra bra, men mer än så är det inte.

Ska din drömtjej var en cool rockbrud eller en trevlig tjej från grannhuset?

Inte en rockbrud. Men inte heller en trevlig tjej från grannhuset, hon ska vara öppen, trevlig, sympatisk och rolig, och absolut inte vara bitchig, kaxig och arrogant. Och ingen Gucci-handväska när hon är över 17 år – det är inte riktigt min smak. Hon ska heller inte vara för liten.

Vad menar du med det?

Jag är ju ganska lång, och då är hon alldeles för liten. Jag tycker inte det är så coolt.

Har du något speciellt trick med hur du imponerar på tjejer?

Nej. Jag försöker låta bli att prata om mig själv och helt enkelt bara vara trevlig. Sen märker man om det finns en gnista mellan varandra.

Är det många tjejer som kommer fram och pratar med dig på gatan?

Ja, absolut.

Är det obehagligt?

Med tiden vänjer man sig.

I början av november så släpps det en bok om dig som heter: ”Wilder Kerl mit viel Gefühl”...

Jag har inget med den boken att göra. Ingen aning.

Så den har alltså inte godkänts av dig?

Nej, absolut inte.

Själv så har du inte planerat en egen biografi?

Inte en enda gång. Jag är för ung, kanske om 50 år.

I ”Gangs” spelar du en hård typ med ett mjukt hjärta. Skulle du själv kalla dig själv för hård eller ömtålig?

En mix. När jag lär känna min drömtjej, så är jag ömtålig. Men när någon går mig på nerverna så är jag hård.

Din bror flyttade nyligen till Berlin. Hur ser det ut för dig? Planerar du också att flytta?

Ja, jag är endast 17 år nu. Men när jag fyller 18 så flyttar jag. Men jag tror jag stannar i München, eller i närheten.

Varför?

Eftersom mina vänner som jag har känt i 16 år finns här. Och jag kan staden innan och utantill. Det är helt enkelt min hemort.

Som du precis sa så fyller du 18 i december. Vad är det första du kommer göra dagen efter då du är 18?

Köra bil.

Tar du redan körlektioner?

Inte ännu, men jag vill börja och jag hoppas att jag så snart som möjligt kan köra bil.

Vart kommer vi se/höra från dig nästa gång?

Filmen ”Gangs” kommer naturligtvis ut på bio första oktober. Sedan böjar jag på mitt tredje album. Och i februari kommer jag börja spela in en ny film. Mer kan jag inte säga ännu, men det har med musik att göra.

Har du ett meddelande till dina fans?

Ha det bra!

Översatt utav mig. Ange källa om ni kopiera texten!


Bushido der film – Zeiten ändern sich

Det var längesen jag skrev om Bushidos film, eller ja, sedan det bestämdes att det skulle bli en film! Så jag tänkte uppdatera er lite grann. Filmen kommer heta "zeiten ändern sich" vilket som på svenska betyder: "tider ändrar sig". Filmen kommer handla om allt som står i Bushido's självbiografi. Dvs om hans hårda uppväxt och hans väg till att bli en tysk gangsterrappare. Bushidos kommentar om filmen:
"Jag kommer involvera mig till 100% i detta projektet. Jag hjälper inte bara till att skriva manuset, utan spelar huvudrollen också. Jag pratar inte om en liten film, snarare ett mång-miljon-euro-projekt! Jag gör inga halvdana saker, därför behöver jag lägga ner mycket tid på detta under 2009, tills den kommer ut på bio. Jag kan bara säga en sak: se fram emot det!"

Genre:
drama/biografi
Åldersgräns:
inte bestämt ännu, men går rykten om 18 år
Premiär:
4/2-10
Skådespelare:
Bushido (som sig själv), Moritz Bleibtreu, Hannelore Elsner, Uwe Ochsenknecht (Jimi Blue och Wilson gonzalezs pappa), Mina Tander, Katja Flint, mm.


Översatt utav mig. Ange källa om ni kopiera texten!


Jimi Blue-intervju med 20 min

Jimi Blue, det har precis varit premiär (för Gangs) här i Zurich. Hur var det för dig?
För mig var det en häftig känsla, då jag gärna är här i Zurich, eftersom jag trivs här. Det var mycket människor där och de gillade filmen super mycket. Det var en riktigt super reaktion och det gjorde mig glad.

Har du varit här innan?
Jag har varit här ofta, eftersom min gudfar bodde här tidigare. Han bor tyvärr inte här längre. Detta året var jag även här en vecka, och ja, jag kommer gärna tillbaka hit.

Hur skulle du beskriva din roll i Gangs?
Jag spelar Flo, som är bror till Chris. Chris är ledaren för gänget. Flo är ganska blyg, men när han är med gänget, så är han också en som gärna visar sig modig. När han sedan är med tjejen, som han är förälskad i, så är han åter igen den blygsamma. Men ändå romantisk. Han vet inte riktigt vad han ska göra, då hans bror är emot det. Han vill få uppleva kärlek, men ändå vara med i gänget. Därför är han ganska förvirrad.

Det är inte första gången du spelar tillsammans med din bror. Tycker du det är enklare, då han är en i din familj?
Det är enklare när någon i familjen är med. När jag spelar med min pappa, där han i filmen även spelar min pappa, så är det en fördel. Då kan man släppa fram äkta känslor. Om det skulle vara en främmande person, så skulle det vara svårare. Därför är det en fördel att spela mot min bror. Det finns en scen, där han ligger i sjukhussängen och jag måste gråta. Jag tror inte jag hade klarat det om det var någon annan som låg där. Det var en fördel.

Hur ser din framtid ut? Du gör även musik. Vilken inriktning vill du ta nu?
Jag vill göra både och. Musik och skådespeleri. Kanske till och med starta ett eget klädesmärke. Jag tycker allt är super. Jag kan spela i roller, som jag annars aldrig hade kunnat. Och med musiken kan jag vara som jag är. Det kan jag inte riktigt göra med skådespeleriet. I början av februari nästa år kommer jag börja spela in en ny film. Sedan kommer jag släppa ett tredje album. Så jag kommer göra både och.


Översatt utav mig. Ange källa om ni kopiera texten!


Dr.Palm's öppning, 7/10-09




Gangs kinotour i Düsseldorf, 1/10-09




Jimi och Wilson på TV Total, 1/10-09


Beställt Paniks nya album!

Ni har väl inte glömt att köpa Paniks nya album? Klicka på bilden för att beställa.


Vem är den bästa pojkvännen?

Jimi Blue och Wilson Gonzalez tävlar om vem som är den bästa pojkvännen, genom att göra en macka, måla naglarna, svara på frågor, osv. Titta själv vem som vinner:


Gangs kinotour i Dresden, 30/9-09



Jannis and Wilson på base flying, 25/9-09



Wilsons tatueringar och deras betydelse


Saxen: "Saxen på min högra handled var min första tatuering. Den skaffade jag 2008 och står för mitt nya liv. Jag fick strax innan det även mitt första skivkontrakt."


Läppen: "Röda mattan innebär nästan alltid samma frågor. När det blir för mycket för mig, tänker jag på orden på min läpp. Bla, bla, bla.. Då känns världen helt okej igen. Det är avslappnande."


Nyckeln: "Den första egna lägenheten i Berlin. Min senaste tatuering är original-avtryck av nyckeln till min lägenhet. Om jag glömmer den någon gång (skrattar)."


Rump-blixten: "Jag vill tatuera in blixtrar på båda mina armar. Men tatueraren i Los Angeles ville ha $1500 för det. Priset är för idioter, tänkte jag. Så då hamnade blixten på min rumpa istället."

Gangs kinotour i München, 25/9-09






Jimi och Wilson


P.s, håller för fullt på att spara alla bilder från Gangs kinotour som har kommit upp - har missat hur många som helst när jag var iväg. Kommer lägga upp alla i datums ordning så fort jag har tid. :)

Jimi med ett litet fan, 1/10-09


Mina videos från Gangs kinotour

Som jag berättade tidigare så var jag på Gangs kinotour den 2/10-09 i Hamburg. Om ni vill läsa om det så klicka här. Hur som helst så tänkte jag lägga upp mina bilder och videos, och först ut är videosarna. :)

Ja, det är tillåtet att skratta åt min engelska och anledningen till varför jag filmar ner i bordet hela tiden, är för att jag skulle ta upp autografkorten. För er som undrar vad Jimi Blue sa så var det: "Jaha, han har redan skrivit på den, eller?" och sen när jag går säger han: "ha det bra!". Så här är min video från signeringen:


Video när Jannis Niewöhner signerar Evelina's bild:


Alla skådespelarna kommer in i biografen (ja, ni får skratta åt mina stön och "omg"):


En liten video när Jannis och Wilson Gonzalez svarar på frågor:


Och till slut en video när Jimi och Kai beatboxar, medans Rambo rappar:

6 videos om Gangs





Gangs premiär i Berlin, 1/10-09


Orsaken till den dåliga uppdateringen

Förlåt, jag glömde att berätta för er att jag skulle iväg i helgen. Var nog alldeles för uppspelt för att komma ihåg att berätta det. Har hur som helst varit i Tyskland på kinotour och träffat bland annat Jimi Blue, Jannis Niewöhner och Wilson Gonzalez. Tja, har träffat alla skådespelarna från filmen Gangs. Jag kommer lägga upp mina bilder och videos här på bloggen någon dag, så ni kan få se dem. :)

Imorgon sätter jag igång igen och ska försöka lägga upp allt jag har missat.

RSS 2.0