Lägga ner bloggen

Jag har inte uppdaterat denna bloggen på fem dagar, trots att jag har kunnat göra det. Har helt enkelt inte känt för att fortsätta att kolla upp kändisars liv och lägga upp om det på en blogg. Det intresserar mig helt enkelt inte längre. Usch, det känns hemskt att säga det, men det är sanningen. Jag funderar på att lägga ner bloggen. Kommer inte radera den och om jag någon dag ångrar mig, så kommer jag börja uppdatera den igen. Men som det ser ut nu så kommer det inte bli någon uppdatering på ett tag. Förlåt.
Men ni som vill läsa om hur jag hade det på Vorstadtkrokodile 2 premiären kan gå in på min privata blogg. :) Klicka på bilden (som för övrigt jag och min kompis har tagit) för att komma dit.


Vorstadtkrokodile 2 premiären

Jag kommer tyvärr inte kunna uppdatera bloggen förrens i början av nästa veckan, eftersom jag imorgon åker till Köln för att gå på Vorstadtkrokodile 2 premiären. Vi får se hur många bilder jag har med mig hem efteråt (för några blir det nog, trots att jag inte kommer stå vid gallret), kommer såklart lägga upp dem här!
Om ni vill läsa mer om resan så kan ni besöka min privata blogg.


Die wilden kerle 3 kinotour 2006
Ny Panik-dvd

Det händer så otroligt lite i kändis-världen för tillfället och det är därför jag inte uppdaterar. Det mesta som kommer upp är privat-bilder (många kändisar har haft krångel med sina privata facebooks), men jag gillar inte att lägga upp kändisars privata bilder, så därför har jag låtit bli att uppdatera. Men nu har jag lite nytt med Panik!

Igår chattade David och Timo med sina fans i 50 minuter (förlåt för att jag glömde säga till, men de kommer göra om det och så kommer jag meddela er!). Det var mest kaos och fansen spammade på med onödiga saker, så i slutändan så fick man inte fram så mycket iallafall.. Men, som ni kanske vet så spelade Panik in sin konsert i Hamburg. David och Timo sa igår att konserten kommer släppas på dvdn eller på internet, de hade inte bestämt sig för vilket av det ännu. Så det är bara att vänta och se vad som händer! :)

P.s, har lagt upp en till bild i det förra inlägget! Glömde ju den söta när David tittar in i kameran. ;D


Panik live i Frankfurt, 7/12-09

Idag är det en månad sedan jag såg Panik live i Frankfurt. Tänkte att ni kanske skulle vilja se några av mina favoritbilder (tro inte att jag dissade juri, jan och linke bara för jag inte har så många bilder på dem, men de stod så långt borta så jag fick tyvärr inga bra):
Wilsons twitter

Wilson Gonzalez har nu skaffat twitter. Klicka här för att komma till den.


Scener från VSK2


Making of Vorstadtkrokodile 2


Intervju med VSK2-skådespelarna


RSS 2.0