Ny privat bild på Jimi


Making of Vorstadtkrokodile

Källa


Apollo 3 - Superhelden MUSIKVIDEO!

Superhelden är som sagt soundtrack till Vorstadtkrokodile.

'

1 wallpaper med Jimi


Gammal photoshoot bild på Jimi


Reklamfilm - Bresso

Andra reklamfilmen Nick Romeo Reimann har gjort är för Bresso.
Robeat beatboxar på en födelsedagsfest


Reklamfilm - Thomapyrin

Nick Romeo Reimann har inte bara varit med i filmer, utan även i reklamfilmer. Den ena reklamen han har gjort är för Thomapyrin. Så här kommer lite bilder och reklamvideon för Thomapyrin! :)
Johannes B. Kerner, april 2008

Lägg märke till en söta bilden på Jimi Blue, Raban Bieling, Constantin Gastmann, Wilson Gonzalez och Kevin Iannotta från Die wilden Kerle i bakgrunden på sista bilden.
Apollo 3 - Superhelden

Apollo 3 är ett ganska nytt tyskt rockband med 3 killar med åldrarna 9 och 10. Deras kändaste låt är Superhelden och är soundtrack i filmen Vorstadtkrokodile. Bilden är från Vorstadtkrokodile-premiären i Köln den 21/3-09. Klicka på bilden för att höra deras låt Superhelden!
Källor: Popcorn (tysk tidning) och Nick-Romeo.de


Vorstadtkrokodile premiär, Köln 21/3-09

För fler bilder klicka här.
Källa
Vorstadtkrokodile premiär, Köln, 21/3-09


Bilden är klickbar!

Vorstadtkrokodile premiär, Köln, 21/3-09

Källor: ksta.de och promipranger.joinr.de3 wallpaper med WilsonWilson och Jimi

Min absoluta favoritsida är just nu nerlagd och därför kan jag inte få reda på de senaste nyheterna om Jimi Blue. Men, jag lyckades iallafall hitta denna bilden på ett under. Som jag förmodar är ny (den ser ut att vara det, lita på mig). Gick in på länken som stod på bilden för att få reda på när och var bilden var tagen, men jag hittade mest bara avklädda bilder på tjejer.. Men hur som helst, här får ni en ganska ny bild på bröderna Ochsenknecht! :)


Weinen tour 2009

Hittade lite bilder från ett uppträdande med Martin Kilger och Franky Ziegler. Titta in under kategorin "Panik" för att lyssna på två av deras låtar.
Viva Live, 20/3-09

KällaPhotoshoot med Jörn

Har inte varit så aktiv de senaste dagarn, förlåt för det. Så jag tyckte ni förtjänade en massa bilder. Så här kommer en gammal photoshoot med Jörn Schlönvoigt.
Grattis Wilson, 19 år!Glada nyheter!

Jag har lyckats koppla in min externa hårddisk till vår stationära dator. Dvs att jag har alla mina bilder som vanligt på datorn nu. Så nu är bloggen på rätt spår igen!
Detta firar jag med en bild på Jimi Blue och Jannis Niewöhner. Bilden är från kinotour för deras gemensamma film Sommer. Nu har de även spelat in Gangs tillsammans.


Det kommer fortsätta såhär ett tag

Det kommer tyvärr forsätta ett tag till med väldigt lite uppdateran på bloggen. Min datorskärm har gått sönder, så det går inte att sitta vid datorn. Kommer dock fortsätta med att lägga upp allt det senaste om kändisarna, men jag kommer inte kunna lägga upp gamla bilder, som jag har liggandes på andra dator. Också kommer det inte bli några filmtips på ett tag. Ni kan nöja er med att jag är mer ledsen än vad ni är iallafall!

The Dome School Attack, 3/2-09

En video med Jimi Blue när han var och besökte The Done School Attack. Han ska välja vilka av barnen som rappar bäst. OBS: spola fram till 01:40 om ni inte vill höra Jonas Brothers och se småbarn dansa till det, haha.


Intervju med Jimi och Sonja från Sommer

Alla bilder är printade av mig (Amanda).

Intervjun kan ni se här:
Wilson och Jimi chockerar Bill Kaulitz.

Videon är från Echo 2007. Jimi och Wilson står på scen och förklarar för barnen att dem inte borde dricka alkohol (kommer från rätta personer?). Bill's min är oslagbar. Ni måste titta på det. Och ja, det är med engelsk text. :)


Bilder på Jimi från studion

I Sommer sjunger Jimi låten "The one" av Thom. Så här kommer lite bilder på Jimi från studion när han spelade in sin version av låten. Videoklipp på när han sjunger det kan ni se här.
Alla bilder är printade av mig (Amanda).

Bilder på Jimi från London

Äntligen fungerar det att lägga upp bilder som det ska. Det firas med fler bilder på Jimi från London, där han spelade in sitt album.
3 bilder på Jimi från London


Gammal bild på T:mo och Franky

Det är lite problem med underbloggar på blogg.se, så jag måste använda en speciell kod för att lägga in bilder i inläggen. Därför kommer jag bara kunna lägga upp stora bilder tills det är fixat. Hoppas ni (och jag) kan stå ut.


Martin Kilger feat Franky Ziegler

Länkade för ett tag sedan till låten Weinen med Martin och Franky. Dock tycker jag inte alls om den låten. Men jag tänkte att ni skulle få höra deras andra låt Komm und ruh Dich aus, som jag däremot tycker är jättevacker.


Bill och Tom's nya bilar

Min kompis Dick bad mig om att skriva lite om Bill och Tom's nya bilar. Tyvärr har min blogg fått fnatt och kan inte lägga in bilder i inlägget, jag hoppas det kommer fixa sig snart igen. Istället får ni klicka på länkarna för att se bilderna.

Tom:
2008 köpte Tom bilen Cadillac Escalade för ~800 000kr.
Bild1 Bild2
2009 köpte Tom bilen Audi R8 för ~900 000kr.
Bild1 Bild2

Bill:
2008 köpte Bill bilen BMW cabrio 6 series för ~400 000kr.
Bild1 Bild2
2009 köpte Bill bilen Audi Q7 för ~500 000kr.
Bild1 Bild2

Du bist wie Musik in mir

Låten "Du bist wie Musik in mir" är den tyska versionen av "You're the music in me" från High School Musical. Ursprungligen är det Ben och Kate Hall som sjunger den. Men nu har även Thilo och hans syster Rosa Berndt gjort en verison av låten.
Jag gillar egentligen inte High School Musical, men jag tycker den låttexten är så söt. Enjoy!

Ben och Kate Hall:


Thilo och Rosa Berndt:

Fler bilder på Bill och Tom från Berlin i helgen.

Tog lite av dem bästa bilderna jag kunde hitta - dem andra var långt ifrån. Om någon vet vem den blonda tjejen bredvid Tom är så vill jag gärna veta det, för hon är bredvid honom på varje bild. Och på fjärde bilden ser ni Bill tillsammans med Bushido!En scen från Vorstadtkrokodile

Kanske ni känner igen scenen från någon av trailerna? Men här är iallafall hela scenen därifrån. :)


Tigerentenclub, 8/3-09

Pressfotos:Videon:


Fler bilder kommer!

Några har bett mig att lägga upp fler bilder på Bill och Tom's (Tokio Hotel) nya hår. Idag kommer jag inte vara hemma, så jag kan inte uppdatera det nu. Men imorgon kan jag lägga upp massa bilder på det - så håll ut tills dess! :)

En bättre bild på Bill's dreads

Här finns än bättre bild på Bill's dreads. Personligen har jag alltid tyckt att han var en av de vackraste i världen, men nu har han sjunkit jättemycket.


Gefährliches Halbwissen-premiär, Berlin, 7/3-09

Som ni ser så har Bill Kaulitz kvar sina dreads, och Tom Kaulitz har klippt sina riktigt mycket. Hiss eller diss? Kommentera om ni vill se mer bilder - för isåfall lägger jag upp det.


Bilden är klickbar!

Thilo Berndt - Best of both worlds


3 nya bilder på Vorstadtkrokodile-gänget

Källa


Gangs biopremiär

Nu har datumet för filmen Gangs biopremiär kommit ut - nämligen den 1/10-09.  Dock har inte kinotour datumen kommit ut.


Killerpilze och Jimi Blue

För er som inte visste det så är Killerpilze och Jimi Blue väldigt bra vänner. Ni kan läsa en intervju med dem tillsammans här, där kan ni även se lite till bilder på dem tillsammans (som kommer från intervjun). Tänkte dela med mig av lite bilder på dem tillsammans. Finns fler, men jag orkade inte gå igenom alla mina mappar.

Jo och Jimi:


Jörn Schlönvoigt, Fabi, Mäx och Jimi:


Mäx, Wilson Gonzalez, Kay, Jo och Jimi:

Wilson står och kissar

Det hysteriskt roliga med dessa bilderna är hur Jimi (närmast kameran) och den lilla flickan förvånat står och tittar på, medans föräldrarna så snabbt som möjligt försöker stoppa det. På sista bilden ser ni Jimi tillsammans med sin mamma Natascha.Tom Kaulitz skäller ut fans

Det är en ljudinspelning som ett fan har spelat in på sin mobil. Detta är från i år, när några fans stod utanför Tokio Hotel's studio. Översättningen är gjord från tyska - engelska - svenska, och det kan därför ha förändrats lite under gången.
Källa

Fan: "Varför ger du oss bara inte din autograf, Tom?"
Tom: "Jag vill inte ge dig nånting, stick, åk hem."
*tjejen pratar*
Fan:
"Okej, du är en stjärna...Varför kan du inte ge oss en autograf?"
*tjejen pratar*
Tom:
"Jag är absolut inte en stjärna, stick!"
Fan: "Vad är du då?"
Tom: "Jag är ingenting."
Fan: "Varför drar du dig inte tillbaka, ifall du inte vill detta?"
Tom: "Va? Vem säger att ifall jag gör musik, så får du stå här. Vem sa det? Vem ger dig den rätten?"
*tjejen pratar*
Tom:
"Jag är bara en person som också vill ha sitt privatliv."
*tjejen pratar*
Fan:
"Jag förstår det.."
Tom: "Dåså, stick!"
Fan: "Vi gör ju ingenting."
*tjejen pratar*
Tom:
"Ni står här, och det stör mig. Dra åt helvete!"


tom kaulitz - MyVideo

Intervju med Wilson, 12/11-08

Översatt av mig (Amanda).


Du har inte länge varit en sångare på scen, men trots det så är känslan i rampljuset inget nytt för dig. Vad känns bättre, att stå på scen och sjunga live för publiken eller att göra klart en film och se den på bio?

Det är båda spännande och mycket roligt. Jag kan fylla båda med min kreativitet, så jag vill inte bara fokusera på en sak.

Kan du säga vad som kommer hända i din nya thriller film Gangs?

I filmen spelar jag rollen Chris, som precis har kommit ut ur fängelset. Han är skyldig någon pengar. Filmen handlar om hur han försöker få pengar. På vägen dit kommer ett kärleksförhållande i vägen och han får ta en krokig väg..

Tycker du det är kul att spela den elaka?

Absolut. Men i filmen är vi ett ganska harmlöst gäng, men naturligtvis finns det även en ”ond”.

Din bror är också en sångare på scen, men han gör hiphop. Ser du honom sm en konkurrent eller är skulle ni kunna göra en duett?

Skillnaden mellan vår musik är stor, därför kommer vi inte i varandras väg. Av den anledningen ser jag inte honom som en konkurrens. Jimi har också en publik i en helt annan ålder. Att arbeta tillsammans kommer inte hända nödvändigtsvis, medleyt på Comet med honom var en annan sak.

Vad sjunger du i duschen?

Där sjunger jag inte. Jag gör mina favoritlistor med 300 låtar, som jag lyssnar på slumpmässigt och det sjunger jag med till.

Din pappa Uwe Ochsenknecht är en mycket berömd skådespelare. Är det en fördel att ha en populär pappa eller är det svårt att uppfylla till de höga förväntningar som du förväntas att uppfylla?

Precis överallt finns det positiva och negativa sidor. Naturligtvis är det mycket lättare att skapa kontakter genom min pappa. Men därför förväntar sig människorna naturligtvis mer från mig. Jag måste fortfarande gå på castings. Jag jobbade hårt i ett halvår på att göra demos, som jag sedan skickade till skivbolaget som jag sedan fick ett kontrakt med. Det fanns ett skivbolag som ville producera något med ”Wilden-Kerle-Stil” tillsammans med mig och Jimi, men sådant vill jag inte vara fast vid. Jag tycker det är roligare att arbeta.

Lyssnar du på dina egna låtar där hemma?

Ja, om jag har ett gig på kvällen så måste jag förbereda mig. Annars vill jag inte lyssna på det – men att uppträdda är naturligtvis väldigt skoj, det är något helt annat.

Vad gör du i jul?

Vi vill åka till Thailand med familjen, men det blir antagligen något vid vattnet. Kanske åker till New York, för där har jag aldrig varit – svårt att tro.

Livet är en komedi. Vilken komedifigur är du?

Goofy, som han är, det är jag.

Tänker du på morgonen var du ska ha på dig? Har du en viss stil eller en förebild?

Absolut inte. Jag går upp på morgonen och tar på mig en tshirt och byxor.

Vad var din pinsammaste upplevelse på scen?

Jag trillade nästan av scenen en gång, på grund utav att publiken drog i mig och en gång fotograferades jag när mina byxor hade glidit ner...

Vad kan dina fans se här näst?

Jag är tillbaka till arbetet med att skriva. Mer detaljer kan jag inte säga. Eftersom filmens turné är försenad, så är allt jag har planerat till hösten förflyttat till nästa år. Nu har vi bara några fåtal inspelningar kvar att göra. För tillfället är det på helger, på grund utav skolan.

Vilka är dina önskningar och mål för framtiden?

Jag hoppas att jag gör det jag vill: musik och skådespeleri, och att jag kan leva med dem båda bekvämt. Resten kommer av sig själv.


Wilson och Uwe.

3 bilder på Jimi

Dem ser ut att vara från Kinotour med Die wilden Kerle - men jag vet inget eftersom det inte stod något.


Uwe Ochsenknecht - Dreaming

Uwe Ochsenknecht är Jimi Blue och Wilson Gonzalez's pappa. Alla tre gör musik. Dock har jag bara länkat till Jimi's och Wilson's förut, så nu tänkte jag att ni skulle få höra Uwe! Vad tycker ni?


Lite mer fakta om Wilson's nya film

Regissör: Juraj Herz
Filmmanus: Wolfgang Limmer
Genre: drama

Några av skådespelarna:

Karel Roden >> Jan Brezina
Hannah Herzsprung >> Jana Habermann
Ben Becker >> Koslowski
Wilson
Gonzalez Ochsenknecht >> Hannes Habermann
Mark Waschke >> August Habermann

Inspelningsort:
Tjeckien


Wilson framför kameran i Die wilden Kerle 4.

RSS 2.0