Gjorde Tom rätt med att slå sitt fan?

Nu har jag läst på mer om det där med att Tom Kaulitz slog sitt (franska) fan. Det finns lite olika versioner utav vad som hände. Men enligt fanet så gick det till såhär: Hon knackade på rutan och frågade om hon fick ta en bild med honom (finns en annan version utav att hon fotade honom utan att fråga). Tom blev då sur och öppnade bilrutan och kastade sin cigg på henne. Tjejen tog då upp ciggen och tryckte den mot Tom's bilruta, och då blev han ännu argare, så han steg ur bilen och slog till henne. Sen finns det olika versioner utav hur hårt han slog henne. Vissa källor säger att hon knappt kunde höra efter slaget. Vissa källor säger att hon har en blåtira. Och vissa källor säger att det inte var ett hårt slag.
Det fanns överbevakningskameror på bensinmacken där detta hände, och polisen har tagit hand om dem. På videon kan man se en kille med stora kläder som slår en tjej. Men man kunde inte se om det verkligen var Tom.

Vad jag har fått reda på så var denna tjejen en stalker, som inte tog hänsyn till Tom/Tokio Hotel's privatliv. Hon ska enligt källor ha tagit sig in på deras privatmarker, osv. Så det kan vara förståerligt att Tom sedan en tid tillbaka var irriterad på henne efter hennes beteende.
Jag anser dock att oavsett hur irriterande ett fan/en person är, så ska man inte behöva ta till våld. Om hon var så irriterande mot honom, som det sägs, så tycker jag han istället skulle ha polisanmält henne. För även om man är känd så har man rätt till ett privatliv. Vi får dock inte glömma att vi har faktiskt inte hört Tom's version utav händelsen ännu. Polisen kommer att prata med honom inom kort, om dem inte redan har gjort det.


Kommentarer

Kommentera här:

Ditt namn:
Minns mig

Din mail (publiceras ej):

Din blogg:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0