Tom Kaulitz misshandlar ett fan!

Källa

Tom Kaulitz (19), gitarristen i bandet (Tokio Hotel) och tvillingbror till sångaren Bill (19), träffade ett kvinnligt fan vid en bensinmack i Hamburg. Den 21-åriga kvinnan säger, att musikern slog henne i ansiktet sent på onsdagskvällen, det är vad polisen har fått reda på nu på torsdagen.

Kvinnan, som var där med fyra andra vänner, kände igen Kaulitz i hans bil och knackade på fönstret för att ta en bild på den 19-årige killen.
Efter beskrivningen från kvinnan, så vevade Tokio Hotel-stjärnan ned rutan och kasta en cigg på henne, som hon tog upp från marken och pressade mot hans bilruta. Han gick ut ur bilen och ska ha slagit henne.
Kvinnan fick ett svullet öga och ringde polisen. När polisen anlände hade Kaulitz redan åkt därifrån, så dem kunde inte fråga efter hans sida på historien. Den 19-årige killen kommer få chansen att säga något i detta fall, säger en polisman.

P.s,
läsarna på hemsidan (se källa) har röstat ifall dem tror på det eller inte. Runt 4000 har röstat idag, varav 90% tror på att detta har hänt. Men glöm inte att vi har faktiskt inte hört Tom's version av det hela ännu.

Kommentarer

Kommentera här:

Ditt namn:
Minns mig

Din mail (publiceras ej):

Din blogg:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0