Lägga ner bloggen

Jag har inte uppdaterat denna bloggen på fem dagar, trots att jag har kunnat göra det. Har helt enkelt inte känt för att fortsätta att kolla upp kändisars liv och lägga upp om det på en blogg. Det intresserar mig helt enkelt inte längre. Usch, det känns hemskt att säga det, men det är sanningen. Jag funderar på att lägga ner bloggen. Kommer inte radera den och om jag någon dag ångrar mig, så kommer jag börja uppdatera den igen. Men som det ser ut nu så kommer det inte bli någon uppdatering på ett tag. Förlåt.
Men ni som vill läsa om hur jag hade det på Vorstadtkrokodile 2 premiären kan gå in på min privata blogg. :) Klicka på bilden (som för övrigt jag och min kompis har tagit) för att komma dit.

Klicka på bilderna för större format.

Vorstadtkrokodile 2 premiären

Jag kommer tyvärr inte kunna uppdatera bloggen förrens i början av nästa veckan, eftersom jag imorgon åker till Köln för att gå på Vorstadtkrokodile 2 premiären. Vi får se hur många bilder jag har med mig hem efteråt (för några blir det nog, trots att jag inte kommer stå vid gallret), kommer såklart lägga upp dem här!
Om ni vill läsa mer om resan så kan ni besöka min privata blogg.

Klicka på bilderna för större format.

Die wilden kerle 3 kinotour 2006Klicka på bilderna för större format.

Ny Panik-dvd

Det händer så otroligt lite i kändis-världen för tillfället och det är därför jag inte uppdaterar. Det mesta som kommer upp är privat-bilder (många kändisar har haft krångel med sina privata facebooks), men jag gillar inte att lägga upp kändisars privata bilder, så därför har jag låtit bli att uppdatera. Men nu har jag lite nytt med Panik!

Igår chattade David och Timo med sina fans i 50 minuter (förlåt för att jag glömde säga till, men de kommer göra om det och så kommer jag meddela er!). Det var mest kaos och fansen spammade på med onödiga saker, så i slutändan så fick man inte fram så mycket iallafall.. Men, som ni kanske vet så spelade Panik in sin konsert i Hamburg. David och Timo sa igår att konserten kommer släppas på dvdn eller på internet, de hade inte bestämt sig för vilket av det ännu. Så det är bara att vänta och se vad som händer! :)

P.s, har lagt upp en till bild i det förra inlägget! Glömde ju den söta när David tittar in i kameran. ;D

Klicka på bilderna för större format.

Panik live i Frankfurt, 7/12-09

Idag är det en månad sedan jag såg Panik live i Frankfurt. Tänkte att ni kanske skulle vilja se några av mina favoritbilder (tro inte att jag dissade juri, jan och linke bara för jag inte har så många bilder på dem, men de stod så långt borta så jag fick tyvärr inga bra):Klicka på bilderna för större format.

Wilsons twitter

Wilson Gonzalez har nu skaffat twitter. Klicka här för att komma till den.

Klicka på bilderna för större format.

Scener från VSK2

Klicka på bilderna för större format.

Making of Vorstadtkrokodile 2

Klicka på bilderna för större format.

Intervju med VSK2-skådespelarna

Klicka på bilderna för större format.

Romeo med US5 (gammal bild)

Klicka på bilderna för större format.

Nya Panik

"Nya Panik" består av Timo Sonnenschein och David Lauden Bonk:


Deras första låt är "Es ist Zeit":


För er som inte förstår tyska så bra, så har min tyska vän Lala översatt låten till engelska:
We had a wonderful time,
But every time has an ending.
it’s going to end, it’s going to end…

One glance back, and one forward
A piece of luck is newborn
I’m taking it with me and I look forward, I look forward
The Memory I hold it tight, I have it here and I think of you,
I’ll keep it as good as I can, please think of that, think of that
(think of that, think of that, think of that, think of that, think of that)

You know who I am, and I know how you are
And what we are, don’t forget it, don’t forget me, please don’t
(please don’t)

It’s time to get up,
It’s time to give up
The time has come, we have to go, and say goodbye
Klicka på bilderna för större format.

P1 München

Första nya bilderna på Jimi Blue på väldigt, väldigt länge. Han har hållt sig undan rampljuset på senaste och kanske beror på det att hans föräldrar nyligen skiljde sig.. Aja, här får ni iallafall två nya bilder på honom! Och god jul på er alla. :)


Klicka på bilderna för större format.

Lyssna på Paniks nya låt

Inte handlade den om någon tjej i mina öron.. För mig handlade låten om ett adjö. Klicka på bilden för att höra låten och för att ladda ner den gratis. Förresten så är denna låten inte Paniks sista låt, det är inte ens gamla Paniks låt. Detta är den första låten med det nya bandet Panik. Förvirrande? Panik har splittras, men David och Timo kommer fortsätta att göra musik med bandnamnet Panik. Så det är här nya Paniks första låt. Otroligt, va?

Och ja, god jul! :)

Klicka på bilderna för större format.

Split

Split är ett tysk band som gör poppunk-musik. Jag och Zara har nu skaffat en svensk fanclub för bandet. Det finns knappt några fans i Sverige ännu, men jag tänkte tipsa er så att ni kan få upptäcka ny tysk musik! Alla deras texter är på engelska, så det underlättar ju en hel del. ;) Klicka er in på deras officiella Myspace för att höra deras musik! Och glöm inte: om ni gillar deras musik så lägg till vår fanclub som vän på Myspace. ;)

Klicka på bilderna för större format.

Ny Panik-låt!

Vid midnatt kommer Panik släppa deras nya låt "Es ist Zeit" på deras hemsida. Timo skrev låten om tjej och de spelade in den under en natt, som enligt Timo var en väldigt, väldigt sorglig natt och han var väldigt nerstämd. Usch, kommer vi kunna lyssna på låten utan att gråta? Det märker vi vid midnatt! :)

Klicka på bilderna för större format.

RSS 2.0